Veltins V+ lemon

48, Ilyen amikor CITROMOT kapunk az élettől? Veltins V+(lemon):

A kiszereslés egyenlő a lájm színével. Egyszerűen zöld :) Mint szomszéd füve. Tudjátok, amit vágni kell, nem az a szippantós fajta :-)))) Mu ha ha haha
Íze citromos. Olyan mintha sima vizet innék citrommal. Ez miért jó? Nem tudom. De egy biztos, éspedig az hogy az ilyesfajta sört csak a sör kultúrát megvető fogyasztók iszák. De csak a beilleszkedés kedvéért. Mit értek a beilleszkedés alatt? Azt értem ez alatt, hogy az illető szégyelli azt a tényt, hogy a nyári melegben + 40 Celsius fokban egy kis fröccsöt kér, miközben a haverok úgy vágják nyakon a korsó sört, ahogy nem szégyellik. Amúgy iható meg minden, de ez nem sör, hanem szirupos víz.
Az íze, mire emlékeztet? Mindenre kivéve a sörre.
De jó kis poén, mint az energia italos miféle. Nőknek, lányoknak ízleni fog, mert lágy, édeskés, egyáltalán nem kesernyés, amiből az következik, hogy nem emlékezteti az illetőt a hagyományos sörre. Max a bubi, meg a neki köszönhető parányi büfi.
De amint érzékelem az alkohol tartalom itt sem közelíti meg a 3%-ot csak egy leheletnyit. Éééééés ennek hatására, hölgyeim és uraim! kérnék egy nagy hipp, hipp hurrát a nehezen felkorbácsolt 2,9%-os alkoholtartalomra. :)))) Ami elég nevetséges. Vagy mégsem?

 
A Sör ízvilága:    8      
Telítettség          2
Lágyság:             8

Címkék: lemon, veltins