Tuborg Royal Export

66, Egy kőkemény sörrel nyitnám ez év első írásomat, Tuborg Royal Export:

Amint a neve is sugallja egy kemény sörről van itt szó, nem is akármilyenről. Nem hazudtolja meg Önmagát. Hisz gondolom Én, nem egyébért írták rá a következő szöveget „Enjoy the power sensation” ami szabadkőműves fordításban nem jelent egyebet, mint „Élvezd az erő hatását” vagy úgy is fordíthatnám, hogy”Élvezd az erő (be)nyomását”. Tudjátok mint amikor az autóba extra adalékanyagos Carrera vs. V-Power üzemanyagot tankoltok. Amúgy üt, plusz nyomatékot csiholva ki a az ember testéből.

De miért is mondom ezt? Azért is, mert két üveg után engem úgy nyakon vágott, mint az egeret az egérfogó. Nem is csodálkozom, hisz 7,2%-os alkohol tartalommal nem sok sör büszkélkedhet.

Az íze olyan Tuborgos, enyhén kesernyés, nem olyan Pilsen Urquelesen, hanem csak lazulósan. A laza sportos íz világához hűen ragaszkodva, de mégis egy picit másképpen ütőseben, mint az átlag. A sportnál maradva, ezt a sört nem ajánlanám a foci nézéshez, sőt semmilyen sport esemény nézéséhez, mert a félidőnél lehet, hogy a TV repkedne a szobában, ha netalán nem teljesítené az elvárt eredményt. Egyszóval óvatosan vele, mert tüzel, mint egy felajzott szuka :))) (természetesen átvitt értelemben értendő :)).



A Sör ízvilága:    7      
Telítettség          3

Lágyság:             7

Címkék: royal, export, tuborg