Desperados

35, Tequila? Mint a Desperados? Nyáááámí :-)

Tisztelt Olvasók ez nem az a film, Önök egy sör blogot olvasnak és a tesztel sör neve nem más mint Desperados, mint az „s” betű nélküli Antonio Banderas film.

Az üveg kinézete egyből Mexikóra emlékeztet. Nem mintha jártam volna, de az ember elméjében elhelyezett képzelet egyből Mexikóhoz teleportálja ezt a sör fajtát.
Amint megkóstoltam olyan édeskés íz köszönt vissza, mintha nem is sört innék, hanem valami mást. De ellenben sörről van szó… tequilás sörről. Megörülök. Hihetetlen ez az íz, enyhén, a nyomokban tartalmazó tequila ízét nagyon jól ki lehet venni. Most figyelem nem is árpából vagy búzából készítették ezt a sört hanem kukoricából. Ez egyből megmagyarázza, az édeskés ízt, mert ugyebár a kukorica édeskés és nem kesernyés :))) a másik megfigyelésem, hogy egy kis cukrot is hozzácsaptak, nehogy kesernyés legyen a sör íz világa. Ezt a sört mindenkinek ajánlanám aki idáig azt mondták, hogy „fúúúúúj az keserűűű” mert ez nem keserű Sőt.
Az Üveg kialakítása is tetszik, olyan egyedi, nem az a megszokott forma, hogy sima kerek üveg, hanem bele van öntve egy kis mélyítet minta is, amiben a Desperados logo található. Ennek a mintának köszönhetően, Én úgy érzem, hogy a fogása is elég jó… van mibe kapaszkodnia az újbegyeknek, illetve érezhetjük/tapogathatjuk is az ujjainkkal a Desperados különböző betűit. Természetesen, miközben csordul lefele a torkunkon e nedű adta íz világ.
Na meg az alkohol tartalma sem elhanyagolható, mert 5,9%-os alkohol tartalommal büszkélkedhet. Ami szerintem, nem elhanyagolható. :)

A barátnőm véleménye szerint ez olyan csajos sör, amiből a csajok is betudnak szlopálni egy pár üveggel. Sőt! Versenyre is kellhetnek a fiúkkal, hogy ki issza meg gyorsabban :-)))

Hát igen, kedves olvasók egy nő gondolatvilága rovatot olvashatták :-DD

Habár kíváncsi volnék, hogy ki bírná tovább tiszta fejjel a lányok vagy a fiúk? Mert Én mint gyakorlott sörívó kezdem érezni a hatását. Ami nem elhanyagolható, az alapkérdés szempontjából sem.

 

A Sör ízvilága:    9 mert nagyon tetszik úgy mindenestől :)        
Telítettség          1
Lágyság:             9

Címkék: desperados