Veltins V+ ener'gy

47, Sörből kivont energia bomba? Veltins V+ (ener’gy):

AZ üveg színe elég szokatlan, neon kék, mint egy indigó. Kinyitom és lassan kiöntöm, hogy nehogy szájba vágjon ez az energia bomba.
Színe nagyon világossárga, mintha Red Bull-t öntöttem volna ki. Tévedés ne essék, ez nem energia ital, hanem sör. Vagyis hogy is mondjam sör is meg energia ital is, vagy mi van?
Sörös energia ital? Ez minek jó? Leheletnyi kesernyés íz sem csapódik az íz világához. Max nyomokban tartalmaz egy iciri piciri sör ízt. Természetesen messziről megmutatták az üvegnek, hogy ez kellene benned legyen. De ellenben egy kis buli alkalmával be lehet vágódni a tudatlan kislányoknál. Hogy ez ám a SörBomba :) 
Most pillantottam rá a címkére és azt dobta ki hogy Guaranát is tartalmaz, na meg arról ne is beszéljek, hogy 50% sör, illetve 50% koffeint tartalmaz eme remek kis palack, na meg taurin stb., stb… amit tartalmaznia kell egy ilyen italnak.
Gondolom a jobbik fajtabulizós helyeken kellettje is van, ennek a sör fajtának is. Hihííííj. Kíváncsi vagyok mennyire fogok felpörögni eme ital pofán vágása után? Iciri picirit? Vagy nagyon? Vagy ki tudja? Elmém szárnyalni fog az alkohol rögös utjain? Vagy elakad, és szétesik a túlfeszültségtől? Majd kiderül, miután hatni kezd a szervezetben. De ellenben később ez ügyben amúgy is jelentkezem. :)
Jah mielőtt lehúznám magam a problémák hegyei közt az alkohol tartalma = (egyenlő) 2,4%-al. Ami remélem a taurin meg a koffein hatására csak emelkedni fog min a BUX index :-)))
Eljött a késöbbi időpont, mert muszáj voltam késöbb közé tenni ezt a cikket a enerdzsi miatt. Van benne kraft. Majdnem ugyanannyi mint Red Bulbban, vagy a Bombában, vagy azt is megkockáztatnám, hogy a Burn-ben. De hát ez van. Ez egy kis söri hatalmas erővel.
Vigyázzatok nehogy titeket is úgy megpörgessen mint engem. Mert hát… hmmm…. Inkább nem is részletezem. :-))))

 
A Sör ízvilága:    8 az Energia italhoz hasonlító íz miatt.  
Telítettség          2
Lágyság:             8

Címkék: veltins, v , energy