Tuborg Green

44, A szomszéd söre mindig zöldebb? Pfff csak ha Ö is Tubor Green-t fogyaszt ;-)))

A kiszerelés színe, csakis zöld, a címkéje is. Nem meglepő a nevéből adódóan. Íze, hm mintha  zöld fenyő ízt ínék. Vagy inkább bükk??? Eeehh dehogy is :-)
De most komolyra fordítva a szót, íze lágyabb mint a sima barna Tuborgé. Ez inkább bulizós kiszerelés az újgazdag fogyasztók részére. Ha nem is részükre de a mű gumibabáknak kinéző, valamit is értő nőcikék/kiscsákók számára kifejlesztet marketing fogás. Nagyszerű, de nem eléggé. Mert engem nem győzött meg, csak a selymes íze amire azt mondanám hogy nem férfias íz. Nem eléggé büffőgtető. :-) Egy iciri picivel több kraft kellene bele és aszondanám hogy felér a Klasszikus Tuborg színvonalára de nem. Nem ér fel, akárhogy ízlelgetem.
Kinek ajánlom? Csakis azoknak, akik a karakter nélküli söröket szeretik. Akik e mondat hallatán/olvasatán felszisszenek, azoknak mondanám, hogy a Gold-ban több karakteres íz szorult, mint a Greenbe. Hisz ez egy ízileg rosszul belőtt/pozícionált söröcske, a 0,33 ml-ével nem mondhatja el magáról azt, hogy Ö a nagytesó :-)  

 
A Sör ízvilága:    5      
Telítettség          1
Lágyság:             9

Címkék: green, tuborg