Amstel Pulse

25, Amstel Pulse, ami az extra teljesítményéből fakadóan, ha lendületből is!, de szomjat olt:

Íze mint az ásványvízé, nem lehet máshoz hasonlítani, mint egy könnyed bulizós sörhöz. A lényeg a következő, nem erőteljesen kesernyés az íze, így olyan hatást kelt mintha enyhe félig kirázott szénsavmentes pezsgőt innék. De mindezt sörben. És ez nekem tetszik, újdonság, még a kommersz sörök piacán ilyet nem ittam. Ez a fajta folyadék tényleg arra lett kitalálva, hogy a megszomjazott értelmiséginek inni adjon, egy kis szemcséjű, alacsony bubival ellátott, árpamalátával erjesztett italt, amit sörnek nevezünk.
Nekem tetszik az íze, lehet azért, mert új, de frissítőként alkalmazni kötelezően ajánlom mindenkinek. Mert a társaságnak tetszeni fog, főleg a lányoknak és azoknak, akik vezetnek (feltéve ha bevállalják e csekély alkohol tartalmú frissítőt), illetve azokat sem felejtsem ki akik nyitottak az új generáció szülte sörre. Mert ez az. ;-)
A barátnőm is megkóstolta, mint ahogy a lányok többsége (már aki sörözik közülük) és a következő véleményt szavazták meg, amit a lelkemre kötöttek, hogy írjam bele a blog bejegyzésembe: „íze mint a mézé”. Nem tudom honnét jött és honnét nyalták ezt az ízt de nekik így jött le. Szóval méz-sörnek is betudhatjuk. Ha már van méz pálesz, miért ne lenne méz ízű sör? na ugyi, hogy ugyi? :-P

 
Sör ízvilága:        7
Telítettség:         1
Lágyság:             9

Címkék: amstel, pulse