Sör kutyáknak: DAWG GROG

Egy Amerikai férfi annyira szereti ebét, hogy úgy gondolta, készít egy pár üveg kutyának való sört, ami nem tartalmaz alkoholt. Tehát alkoholmentes sörnek is felfogható. Annyit tudni kell róla, hogy sörgyárban dolgozik, így a termék fejlesztésekor könnyű dolga volt emberünknek. :-)

Mivel a kutyája rákapott a fahéjas gyömbéres sörre, így ez jó piackutatásnak számított. Tehát, mára már egész Amerika területére szállítja a nedűt, mert megtalálta a piaci rést, ahova be lehet törni. 

shapeimage_2.png
Az oldal szerint 6-os kiszerelésbe árulja, kemény 36$-ért, ami jelenlegi usd árfolyamon (átlag 1$= 220 Ft) 7920 Ft-ba fájna és még nem számoltuk a szállítási költségeit.

Durván számolva 1320 Ft -ra jön ki, ha visszaosztjuk, így ha magyarosan belegondolunk, akkor 1320 -ért a sör dílereknél fasza kis söröket találunk.

A kezdeményezés jónak tűnik, hisz mekkora flash a kutyafan gazdik számár, hogy kedvenceikkel elmennek vadászni, majd a nyúl/vaddisznó, vagy bármi amit levadásztak rotyog a bográcsba... gazdi előveszi a kedvenc sörért, kitölti a poharába, majd a előveszi a kutya sörét, a kis tálkájába kitölti a hideg sört a kutyának... oszt ezt követően megelégedve a nap eseményeivel, mindketten örömmel nyugtázzák, hogy ezt jól megcsinálták. Elkapták a vadat! ... majd a gazdi belekortyol a jéghideg sörbe, a kutyus elkezdi lefetyelni és nemsokára eljön a kaja time, ezután meg úszás a dunában/balatonba/vagy bármilyen hűsítő helyen, majd ismét felpeccinthetik a nedűt... :-D

Alkoholtartalom: 0 %, hogy nehogy berúgjanak az ebek. Hisz valakinek haza kell vinnie a gazdit :-))

Íz, az infók szerint: zöldség, ízesítőként gyömbért, fahéjat és mézet tettek bele.

Ötletgazda: Daniel Keeton

Termelője: Boneyard sörfőzde