Miller

29, Itt a Miller tájm (a gyengébbik nem kedvéért: tájm = time azaz szabad fordításban: idő):

Nagyon jó az íze, inkább aszondanám, hogy az Amstel Pulse-hoz hasonlítanám, de nem ezt teszem. Inkább aszondom, íze olyan mint a kifacsart narancsléé ami egy kis sörrel meg van bolondítva.
Érdekes, komolyan mondom ez nagyon érdekes számomra, mármint ez a narancsos beütés, ami megcsapta bimbóimat. És ami a lényeg, hogy karácsony óta nem is ettem narancsot.
De nálam leelőzte az Amstel Pulst. Mert sokkal, de sokkal jobb.  Csak azt sajnálom, hogy 0,33 l.-es kiszerelésben kapható ez a fajta nedű. Mert a nagyobbik tesó a 0,5-ös sokkal jobban esne a testemnek meg az elmémnek. :))))
Azt írja a hogy Cold Filterded Beer. Ami szabad fordításban azt jelentené, hogy Hidegen megszűrt sör. Hm.? Gondolkodjunk csak már el ezen? Hidegen megszűrt? Vagy csak így írják azt, hogy Serve chilled. De hát ez csak egy aranyos észrevétel, aminek értelmét nem látom. 
Amúgy sem a külső a lényeg, hanem az íze, ami a pofi zacskómba lecsapódik, és eme tényező elnyerte tetszésemet. Ezért nyitom is a következő parányi üveggel. (pirul pirul) Mu ha ha :))))))))

 
A Sör ízvilága:    8      
Telítettség          1
Lágyság:             9

Címkék: miller