Bombardier Premium Bitter

19, Ma egy igazi Wells-i sör kerül terítékre. A neve nem más, mint Bombardier Premium Bitter.

Senkit ne tévesezen meg ez nem az amire gondoltok, azaz ez NEM vonat, hanem sör! :) de ugyanolyon lenyűgöző a formája mint a vonaté sőt, izgatóbb az üvege mint a vonaté. Ez egy belevaló skót. Ami szíjjel tépi az ember ízlelő bimbóit olyannyira, hogy a végén köpni nem tud, nemhogy nyelni e felemelő érzéstől.

Első korty után nem egyéb szűrődik le számomra, minthogy egy karakteres sörrel álok szembe. Finom, hűsítő hatása van, az első korty után az ember szájában egy selymes-karakteres keserű íz köszön vissza.  Amit nem lehet máshoz hasonlítani, mint az árpamaláta, komló illetve karamell megbolondításával elért erjesztéses folyamat adta nedűt.
Ez az a sör, amire azt mondom, hogy tökéletes. Nem tudom miért, de most ebben a pillanatban miközben kortyolgatom, azt mondom, selymesen karakteres angolos sör.
Ami azt jelenti, hogyha nem lenne annyi az ára amennyi, akkor amindennapi fogyasztásra is alkalmas volna egy ilyen sör, ínyencek számára, mint amilyen jómagam is vagyok.
Igen ez egy luxus sör.
Hogy miért mondom ezt?
Talán, azért mert hét darab kőbányait tudnék venni az árából, vagy öt darab Becks-et, vagy az is lehet, hogy négy darab Tuborg-ot és még sorolhatnám… :)

De minden esetre megéri az árát. Ha nem is minden napi használatra, de Én amondó vagyok, hogy egy sör szerető férfi egyszer az életben meg kell, hogy kóstolja. Bármennyire is nézzük, azt a fránya anyagiakat.

 
Sör ízvilága:        10! mert Ö egy skót szoknyás sör! ;-D 
Telítettség          3
Lágyság:             7

Címkék: bombardier